Podcast: Tajemství Holotropního dýchání | Magie Života

1111x

V tomto rozhovoru jsem se opravdu do hloubky rozpovídal o metodě Holotropního dýchání. Mám radost, že vznikl tento skvělý studijní materiál a doporučuji nyní epizodu k poslechnu každému, kdo se rozhoduje zda Holotropní dýchání absolvovat či ne.

Doporučuji si rozhovor přehrát zrychleně (1,5-1,7x), najdeš to v nastavení Spotify i Youtube. Všiml jsem si, že když mám zodpovědnost a chci se vyjádřit opravdu správně, tak je kadence mých slov poměrně nízká 😅.

S klukama jsme se bavili o mých začátcích a dětství, kdy jsem vyrůstal s otcem, který již holotropní dýchání praktikoval. Svěřil jsem se, jaký to na mě mělo vliv a jaké to bylo vyrůstat v alternativnějším prostředí.

Postupně jsme se dostali přes studium na vysoké škole, kde jsem vystudoval magisterský titul v oblasti letectví, pak jsem pracoval na vojenské letecké základně a vyhlídky na život byly velice slibné, až skoro pohádkové. Po 7 letech jsem si ale uvědomil, že takto vlastně žít nechci a přemýšlel jsem, jakým směrem se dál vydat.

Co a jak následovalo se dozvíš při poslechu.

Velká část rozhovoru se nese v duchu Holotropního dýchání a jdeme opravdu do hloubky toho, jak to celé vzniklo, kdo je zakladatelem, pro koho je takové dýchání vhodné, jak probíhá, co můžeš zažívat během procesu a spousta dalších informací.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Holotropní dýchání je to účinný přistup k sebezkoumání a osobnímu posílení, který se opírá o naši vrozenou vnitřní moudrost a její schopnost posunout nás směrem k pozitivní transformaci a celistvosti. Základním kamenem tohoto přístupu je uznání, přistup a podpora vnitřní léčivé inteligence a přirozeném impulsu v každém jednotlivci.

Ke konci rozhovoru se dostaneme ještě k dalším technikám, které předávám a tím jsou SOMA DECH a Oxygen Advantage. Tyto techniky jsou velice zdravé a efektivní pro naše tělo, ale i pro porozumění sebe sama.

Tento rozhovor je nabitý super informacemi a určitě doporučuji si udělat chvíli klidu, pohodičku, nějaké dobré pití a zaposlouchat se do každého slova.

Pokud tě podcast motivuje k dalšímu zkoumání, mrkni na naše info a termíny Holotropního dýchání zde.