Podcast: Dech a psychika, Holotropní dýchání, typy práce s dechem | Kafe a Cordyceps

583x

V tomto podcastu mě Lucie Komárková vyzpovídala na téma dechových technik, jaký vliv mají na psychiku a jak může pomoci např. Holotropní dýchání. Zmiňuji také kam se na celé paletě dechových technik řadí metoda SOMA Dech.

Poslechnout si epizodu můžeš na spotify zde.

Lucie Komárková

Lucii jsem se poprvé potkal jako účastníci naší akce Ledová Expedice na Sněžku, když přijela poznat sebe sama a prohloubit svůj vztah k chladu. Lucku opravdu obdivuju díky její vytrvalosti a veliké vnitřní síle. Napoprvé se jí kvůli fyzické kondici nepovedlo Sněžku zdolat až na vrchol, tak přijela další rok a tentokrát už to zvládla i přes těžké a náročné podmínky výstupu. Velký respekt!

Facebook: Lucie Komárková
Instagram: https://www.instagram.com/komarkowski_

Podcast Kafe a kordyceps
„Cesty do hlubin duše, země, vesmíru a tak vůbec. Nepropadejte panice!“
https://open.spotify.com/show/6NjkdjGSjAb75I5ns4XZwZ?si=093a7187411b44ba

Přidej se k mojí široké dechové komunitě a začni pravidelně dýchat SOMA DOMA. Nahlédni pod pokličku této předplacené členské sekce na 24h zdarma, zadýchej si meditace z minulých lekcí a přidej se na následující večerní společnou vedenou meditaci, více info o SOMA DOMA zde.

Máš málo času a chceš rychlé výsledky? Pro tebe mám Dechové Espresso, které tě uvolní a dobije energií už za 20 minut! Je to profesionálně vyladěná SOMA dechová meditace, o které více zjisti zde.